calculator
metal exchange
Gewichtberekening
London Metal Exchange
NL / FR / EN

Visie Contisteel

“Contisteel” Consistent in steel.

Een uiterst compleet aanbod van kwaliteitsmaterialen in stock, gecombineerd met een snelle en flexibele levering heeft van Contisteel in België één van de grootste verdelers in roestvrij staal gemaakt. Het roestvrij staal kan in alle mogelijke productvormen en afwerkingen zoals coils, smalband, platen en schijven aangeboden worden. Alsook buizen en stafmateriaal behoren tot het gamma van Contisteel.

Per 1 september 2012 behoort Contisteel tot de Amari Familie. De eigenheid, het bestuur en de eindverantwoordelijkheid blijft in handen van Contisteel. Hierdoor kan Contisteel zelf snel de correcte zakelijke beslissingen nemen volgens behoeften van de klant, de markt of de economische conjunctuur. De visie van Amari is grandioos door zijn eenvoud. Een perfecte samenwerking en visie van een schaalgrootte internationale speler gecombineerd met de snelheid van een kleinere onderneming. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten een grote betrouwbaarheid garanderen.

Contisteel is de absolute betrouwbare partner voor “uw onderneming” met een snelle levering van hoogwaardige roestvrij staal producten. Buiten een volautomatische stapelaar die de bestellingen krasvrij klaar maakt beschikt Contisteel ook over de mogelijkheid om uw platen tot een breedte van 2 meter enkel of dubbelzijdig te lamineren. Op uw vraag kan de folie aangepast worden gaande van laser- tot en met dieptrekfolie.

Bij Contisteel zijn wij steeds in beweging. Het steeds innoveren van ons productengamma, als de manier van distributie en communicatie met onze klanten is onze grote troef om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Contisteel ”Uw snelle en betrouwbare leverancier van roestvrij staal”.

Navigatie Contisteel